RockStation

RockNuggets Vol161. / Cannabus - Other Side (Black Throne Production, 2024)

Mindenkit vár a busz! A Cannabus

2024. április 30. - KoaX

a0593641620_10.jpg

Mindenkit vár a busz! De ez nem a csodálatos iskolabusz és nem is a legendás 99-es BKV járat. Ezen a buszon mindenki mosolyog a másikra és közben hevesen bólogat. Egy szó, mint száz, ez a Cannabus és az Other Side.

El vagyok maradva iszonyatosan az idei évi RockNuggets-ekkel. Gyűjtögetem az albumokat, de soha nem érek oda, hogy írjak is valamit. Egyszer csak nem voltam elég figyelmes, leléptem a járdáról és átment rajtam is a Cannabus. Kanada és az USA határán fekszik a kisváros, ahonnan ez a busz útnak indult. A kanadai négyes aztán nem restelkedett, mindent felnyomott a buszra, amit ismert. Van itt Corrosion Of Conformity-s ének és gitárszóló, Belzebong hatású riffek, atom fuzzos hangzás, szénné tolt visszhangos ének. Olyan témák, amiktől akárhogy ellenállsz, akkor is bólogatni fogsz. Magyarán, egy rendkívül összetett anyag ez, ami nem hiányozhat egy stoner playlist-ből sem!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6718388361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum